Gezellig Hoorn

Een geslaagde combinatie van een een spannende puzzeltocht door Hoorn, kroegentocht langs Hoorns gezelligste kroegen en een smakelijk driegangendiner.

13:00 - 15:00: Puzzeltocht Hoorn

Hoorn op een actieve manier ontdekken? Dat kan met de Eventin Puzzeltocht van Hoorn. Onze gids ontvangt jullie in een gezellig café met een drankje naar keuze. Daarna verdelen we alle deelnemers in teams. Vervolgens gaan de teams op verkenningstocht door oude VOC stad Hoorn. Tijdens de tocht speuren de teams naar leuke wetenswaardigheden, interessante plekjes uit het heden en verleden. Na de speurtocht bespreken we de antwoorden en maken wij het winnende team bekend met een passende prijs. Inclusief drankje voor- en achteraf.

 

15:00 - 18:00: Kroegentocht Hoorn

Met Eventin verken je op originele wijze de gezelligste kroegen van Hoorn. We nemen je mee langs tenminste drie gezellige borrelplekken in het oude centrum van Hoorn. Om het nog leuker te maken organiseren we in het eerste café een spannende popquiz en in het tweede café karaoke. Bovendien ontvang je in elk café een welkomstshooter. Ga los in Hoorn!

 

18:00 - 20:00: Driegangenmenu in sfeervol Hoorns restaurant

We gaan aan tafel voor een heerlijk driegangendiner met soep, vlees- vis- of vegetarisch gerecht en dessert.