Werkwijze

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

 

Eventin is als toonaangevend evenementenbureau van Volendam, Hoorn en Enkhuizen en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje.

 

Kijk en kies

Onze website biedt met zorg samengestelde arrangementen en activiteiten, gekneed en geperfectioneerd door ervaring. Een bron van inspiratie en mogelijkheden om zowel actief als passief te genieten van uniek uitje.

 

Online offerte aanvragen

Bij ieder arrangement of iedere workshop bestaat de mogelijkheid tot een directe offerte-aanvraag. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Bij ieder arrangement kun je bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen. Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen.

 

Offerte bevestigen

Na aanvraag sturen wij binnen 24 uur een passende offerte via e-mail. Hierin hanteren we een vaste prijs per persoon. Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

 

We zien naar jullie uit

Nadat u de offerte voor akkoord heeft bevestigd, sturen wij een feestelijke uitnodiging plus routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

 

Betaling

Via e-mail ontvang je onze factuur. Je kunt vooraf via de bank betalen, waarbij we een aantal dagen voor aanvang van het evenement controleren of het bedrag op onze rekening staat. Ook kun je contant betalen bij aankomst. Graag vernemen we via e-mail waar je voorkeur naar uitgaat. Als de betalingswijze twee weken voor aanvang van het evenement nog onbekend is, bellen we nog even.

 

De beleving

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden.