Shaken Happen Stappen Volendam

Een supergezellige combinatie van cocktails maken, lekker eten en een kroegentocht door het bruisende uitgaansleven van Volendam.

15:30 - 18:00: Cocktail Workshop Volendam

Heb je altijd al willen weten hoe je nou de lekkerste cocktails maakt? Volendam Events heeft de beste cocktail workshop met de beste trainers! Onze shakers hebben veel grote prijzen gewonnen bij nationale en internationale wedstrijden. De workshop is een gezellig en leerzaam samenzijn voor elke groep. Dankzij de fraai ingerichte bar, lekkere cocktails en gezellige muziek zit de sfeer er meteen goed in! Na deze workshop weet je wat het geheim van een lekkere cocktail is. Dan zal je ook bij andere gelegenheden in staat zijn voor iedereen die het wil een heerlijke cocktail te presenteren. Inclusief welkomstborrel en twee zelfgemaakte cocktails.

 

18:00 - 19:00: Klippermenu

Even aan tafel in ons gezellige restaurant aan de haven. Het diner bestaat uit een keuze uit kibbeling, pangafilet of kipfilet met patat, verschillende sausjes en een consumptie.

 

19:00 - 22:00 : Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht is de perfecte manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie of meer leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Voor degene die graag zingt staat de microfoon klaar. In één van de kroegen kun je namelijk met je groep lekker karaoke zingen. Ook organiseren wij een gezellige palingpopquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Ga los in Volendam!