Gezellig Enkhuizen

Een compleet dagprogramma met een spannende puzzeltocht door Enkhuizen, Kroegentocht langs Enkhuizens gezelligste kroegen en een driegangendiner.

13:00 - 15:00: Puzzeltocht Enkhuizen

Enkhuizen op een actieve manier ontdekken? Dat kan met de Eventin Puzzeltocht van Enkhuizen. Onze gids ontvangt jullie in een gezellig café. Daarna verdelen we alle deelnemers in teams. Vervolgens gaan de teams op verkenningstocht door oude VOC stad Enkhuizen. Tijdens de tocht speuren de teams naar leuke wetenswaardigheden en interessante plekjes uit het heden en verleden. Na de speurtocht bespreken we de antwoorden en maken wij het winnende team met een passende prijs bekend. Inclusief twee drankjes.

 

15:00 - 18:00: Kroegentocht Enkhuizen

Met Eventin verken je op originele wijze de gezelligste kroegen van Enkhuizen. We nemen je mee langs tenminste drie gezellige borrelplekken in het oude centrum van Enkhuizen. Om het nog leuker te maken organiseren we in het eerste café een spannende popquiz en in het tweede café karaoke. Bovendien ontvang je in elk café een welkomstshooter. Ga los in Enkhuizen!

 

18:00 - 20:00: Driegangenmenu aan de Haven

Even heerlijk nagenieten in een gezellig restaurant aan de haven.

Tomatensoep
***
Pangafilet / Zalmfilet / Schnitzel / Stukjes varkenshaas met verschillende garnituren en saus.
***
Dame Blanche of Sorbet