Puzzeltochten in Volendam

Puzzeltochten Volendam

 

Puzzeltocht Volendam? Ontdek puzzelend de schoonheid van mooi Volendam

 

Leer al puzzelend Volendam kennen. Ontdek samen met collega's, vrienden of familie hoe mooi Volendam is. Onze puzzeltochten brengen je langs Volendams mooiste plekjes en bevatten vele wetens-waardigheden en anekdotes over dit bijzondere en wereldberoemde vissersdorpje aan het IJsselmeer.

 

Puzzeltocht Volendam

Deze puzzeltocht brengt je langs de mooiste plekjes van Volendam. Je krijgt goed inzicht hoe Volendam in de loop van de tijd is veranderd. Eventueel kan de puzzeltocht in teamverband plaatsvinden zodat er een competitie ontstaat. Voor het winnende team is er vanzelfsprekend een leuke prijs.

Prijs € 17,00 inclusief BTW per persoon

Duur: 1,5 uur

 

Muzikale Puzzeltocht Volendam

Volendam staat natuurlijk ook heel bekend om bekende zangers en bandjes zoals Jan Smit, Nick & Simon, the Cats en de 3js. De muzikale puzzeltocht volendam is een combinatie van vragen over Volendam, vragen over de palingsound en een palingpopquiz na afloop. Het team met de meeste punten wint een leuke prijs.

Prijs: € 19,00 inclusief BTW per persoon

Duur: 2 uur

 

Puzzel Fietstocht Volendam

Sportieve teambuilding door Volendam en Waterland

Tijdens deze fietspuzzeltocht gaan de de deelnemers in teams met originele opdrachten door het mooie Volendam en Waterland. Een goede manier om op een aantrekkelijke manier de teamgeest te bevorderen.

Prijs: € 35,- inclusief BTW per persoon

Duur: 3 uur

 

Klik hier voor de het volledige overzicht  

 

Bekijk ook onze andere mogelijkheden: