Volendam Marken in 1 Dag

Verken Volendam en Marken met onze puzzeltour door Volendam en Marken. Inclusief ontvangst met koffie met gebak en een lunch.

10:00 - 10:30: Ontvangst met koffie en gebak Volendam

Bij aankomst in het wereldberoemde dorpje in Volendam serveren wij koffie met gebak. Onze gezellige en kundige gids heet jullie van harte welkom.

 

 

10.30 - 13:00: Puzzeltour Volendam Marken

Deze puzzeltour is een prachtige wandelroute langs de mooiste plekjes van Volendam en het voormalige eiland Marken. Deze route bevat vele leuke wetenswaardigheden over deze twee bijzondere dorpjes aan het IJsselmeer. Deze wandeling is inclusief een boottocht naar Marken en retour naar Volendam. Je kunt ervoor kiezen langer op Marken te blijven. De antwoorden ontvang je bij het diner.

 

13:00 - 14:00: Lunch aan de dijk

Wij heten jullie van harte welkom in ons gezellige restaurant aan de wereldberoemde Volendamse haven. Graag serveren wij een heerlijk uitgebreide broodmaaltijd inclusief koffie of thee.

 

14:00 - 14:30: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.