Flirt and Party

Hilarische combinatie van een workshop flirten, een smakelijk diner en het uitvoeren van de flirtopdrachten tijdens de kroegentocht!

16.00 - 18.00: Workshop flirten

De boodschap van deze workshop is dat je kunt doorgaan met flirten, zelfs na je huwelijk. Uiteindelijk leg je zelfs de flirtbelofte af! Een flirtbelofte is een flirtopdracht die alle deelnemers dezelfde dag moeten uitvoeren. Dit zal zorgen voor zeer veel humorvolle situaties tijdens het uitgaan.De volgende onderwerpen kunnen aan de orde komen: complimenteren, slijmen, spanning opbouwen, verleiden, erotische energie uitstralen, flirtdans, aanraken, aantrekkelijke eigenschappen en in de huid van een man/vrouw kruipen. Hilarische situaties wisselen zinnige momenten af. Aan het einde van de workshop ontvang je het enige echte flirtdiploma.

 

18.00 - 19.00: Klippermenu

Even aan tafel in ons gezellige restaurant aan de haven. Het diner bestaat uit een keuze uit kibbeling, pangafilet of kipfilet met patat, verschillende sausjes en een consumptie.

 

19.00 - 22.00: Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht is de perfecte manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie of meer leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Voor degene die graag zingt staat de microfoon klaar. In één van de kroegen kun je namelijk met je groep lekker karaoke zingen. Ook organiseren wij een gezellige palingpopquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Ga los in Volendam!