Voetbal Arrangement

Test je voetbalkennis aan de dijk en combineer dit met een diner aan de dijk en kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam.

15:00 - 16:00: Voetbalquiz Volendam

Op 8 juni begint het EK Voetbal in Polen en de Ukraïne. Massaal volgen wij de wedstrijden op televisie. Maar wat weten wij eigenlijk van het voetbal en zijn rijke historie? Dat testen wij in onze EK / WK voetbalquiz. De vragen zijn ingedeeld in meerdere categorieën. Het spel bevat veel verschillende vragen en unieke beeldfragmenten uit de lange EK en WK-historie. De quiz stelt elke voetbalfan op de proef en is een gezellig samenzijn voor elke groep. Inclusief een consumptie.

 

17:00 - 18:30: Buffettafel aan de dijk

Aan de rand van het IJsselmeer gaan jullie aan tafel voor een uitgebreid diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten in diverse sausjes, patat en gebakken aardappels.

 

19:00 - 22:00: Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht is de perfecte manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie of meer leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Voor degene die graag zingt staat de microfoon klaar. In één van de kroegen kun je namelijk met je groep lekker karaoke zingen. Ook organiseren wij een gezellige palingpopquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Ga los in Volendam!