Dagarrangement Aan de Volendamse haven

Een gezellig middagprogramma inclusief lunch, verkenningstocht, foto in volendams kostuum en diner aan de wereldberoemde dijk in Volendam.

13:00 - 14:00: Lunch aan de dijk

Wij heten jullie van harte welkom in ons gezellige restaurant aan de wereldberoemde Volendamse haven. Graag serveren wij een heerlijk uitgebreide broodmaaltijd inclusief koffie of thee.

 

14:00 - 14:30: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

 

14:30 - 16:00: Puzzeltour Volendam

De deelnemers gaan gezamenlijk op verkenning door Volendam. Aan de hand van een fraai vormgegeven boekje wandelen de deelnemers langs de mooiste plekjes van Volendam. In het boekje staan veel leuke wetenswaardigheden over dit bijzondere dorpje aan het IJsselmeer. Na deze verkenningstocht weet je dan ook zeker meer van Volendam dan de meeste Volendammers.

 

16:00 - 17:30: Eigen tijd op de dijk

Tijd om Volendam op eigen gelegenheid te verkennen. Volendam telt veel leuke kroegen, terrassen en winkeltjes, waaronder de winkel van Jan Smit.

 

17:30 - 18:30: Klippermenu

Even aan tafel in ons gezellige restaurant aan de haven. Het diner bestaat uit een keuze uit kibbeling, pangafilet of kipfilet met patat, verschillende sausjes en een consumptie.