Feestelijk Volendam

Groepsarrangement in Volendam? Geniet van een heerlijke Volendamse combinatie van teambuilding, cultuur, lekker eten en borrelen in het altijd sfeervolle Volendam.

10:00 - 10:30: Ontvangst met koffie en gebak Volendam

Bij aankomst in het wereldberoemde dorpje in Volendam serveren wij koffie met gebak. Onze gezellige en kundige gids heet jullie van harte welkom.

 

 

10:30 - 12:00: Muzikale puzzeltocht:

Het is tijd om het wereldberoemde dorpje aan het IJsselmeer echt te verkennen. Dit doen we met onze muzikale puzzeltocht. Deze test jullie kennis van Volendam, de Volendammer artiesten en de Volendamse palingsound. Na de puzzeltocht door Volendam organiseren wij een palingsound popquiz. Gezellige muziek van Jan, Nick en Simon, de 3js, BZN en de Cats komt voorbij. Het team met de meeste punten na twee onderdelen wint een passende prijs. Inclusief een consumptie.

 

12:15 - 13:45: Rondleiding Palingrokerij met luxe broodlunch

De deelnemers krijgen een rondleiding in onze palingrokerij. Hier krijgt men een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Aansluitend gaat de groep aan tafel voor een luxe broodlunch met soep, diverse soorten broodjes, beleg, paling, zalm en Hollandse garnalen.

 

14:00 - 14:30: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

 

14:30 - 16:30: Bezoek Marken met rondvaartboot / gids

De gids neemt jullie mee aan boord voor een bezoek aan het voormalig eiland Marken. Daar maken jullie een kleine rondwandeling door het schilderachtige Marken. Marken staat bekend om zijn oude vissershaven, smalle straatjes en huizen op palen. Onderweg is het genieten van de frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam.

 

16:30 - 18:30: Hollandse Feestmiddag

We gaan lekker borrelen in een typisch Volendams caf? aan de Volendammer dijk. We laten de lekkerste Hollandse platen horen. Natuurlijk mogen ook de krakers van Volendamse bodem niet ontbreken. En tijdens de karaoke kan iedereen zijn stem laten horen en meezingen vanaf groot scherm. Inclusief een hapje haring, stukje worst en een bittergarnituur.