Hotelarrangement Palingsound

Weekendje Volendam? Geniet van compleet dagprogramma rondom de Volendammer dijk met overnachting.

10:00 - 10:30: Ontvangst met koffie en gebak Volendam

Bij aankomst in het wereldberoemde dorpje in Volendam serveren wij koffie met gebak. Onze gezellige en kundige gids heet jullie van harte welkom.

 

 

10:30 - 11:00: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

 

11:00 - 12:00: Rondleiding Volendam

Jullie krijgen een rondleiding door een kundige en gezellige gids door mooi Volendam. Onze gids in traditioneel kostuum leidt jullie langs alle mooie plekjes van Volendam, waaronder de oude haven, de schilderachtige vissershuisjes in het Doolhof en de visafslag. Ook zal onze gids jullie kunnen boeien met verhalen uit het heden en verleden.

 

12:00 - 13:30: Rondleiding palingrokerij met lunch

Deze rondleiding geeft jullie een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een smakelijke broodlunch. Deze lunch bestaat uit soep, een broodje ham of kaas, een broodje paling of garnalen met koffie of thee. Ook kun je het Palingsound museum bezoeken.

 

13:30 - 14:30: Inchecken Hotel

Bij aankomst in Volendam checken jullie in het hotel.

 

14:30 - 17:00: Eigen tijd op de dijk

Tijd om Volendam op eigen gelegenheid te verkennen. Volendam telt veel leuke kroegen, terrassen en winkeltjes, waaronder de winkel van Jan Smit.

 

17:00 - 18:30: Buffettafel aan de dijk

Aan de rand van het IJsselmeer gaan jullie aan tafel voor een uitgebreid diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten in diverse sausjes, patat en gebakken aardappels.

 

18:30 - 19:30: Palingsound Karaoke

In een gezellig Volendams café gaan we gezellig karaoke zingen. Natuurlijk komen de grootste hits van de palingsound allemaal aan bod. 

 

Overnachting in tweepersoonskamer

Overnachting in tweepersoonskamers inclusief ontbijt en toeristenbelasting in een uitstekend hotel aan de dijk in Volendam.