Leve Volendam

Verken Volendam bij dag en nacht met dit feestelijke programma! Compleet met lunch en diner.

13.00 - 14.30: Rondleiding palingrokerij met lunch

Deze rondleiding geeft jullie een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een smakelijke broodlunch. Deze lunch bestaat uit soep, een broodje ham of kaas, een broodje paling of garnalen met koffie of thee. Ook kun je het Palingsound museum bezoeken.

 

14.45 - 15.15: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

 

15.15 - 16.45: Puzzeltocht Volendam:

Volendam op een actieve manier ontdekken? Na indeling van de teams speuren deze naar leuke wetenswaardigheden, interessante plekjes uit het heden en verleden. Ook wordt de kennis van de Volendamse artiesten en de Palingsound op de proef gesteld. Na de puzzeltocht bespreken we de antwoorden en maken wij het winnende team bekend met een passende prijs. Inclusief een consumptie.

 

17.00 - 18.30: Buffettafel aan de dijk

Aan de rand van het IJsselmeer gaan jullie aan tafel voor een uitgebreid diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten in diverse sausjes, patat en gebakken aardappels.

 

19.00 - 22.00: Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht is de perfecte manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie of meer leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Voor degene die graag zingt staat de microfoon klaar. In één van de kroegen kun je namelijk met je groep lekker karaoke zingen. Ook organiseren wij een gezellige palingpopquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Ga los in Volendam!