Dagje Volendam

Dagje Volendam

Een dagje Volendam wordt een belevenis met Volendam Events. Volendam Events organiseert de meest uiteenlopende activiteiten en arrangementen in en rondom Volendam. Wij arrangeren niet alleen evenementen voor overdag, maar ook voor ’s avonds. Van een barbecue op een boot tot een heuse fotoshoot of cd-opname. Wij maken een dagje Volendam tot een onvergetelijke belevenis.

 

Dagje Volendam Om nooit meer te vergeten

Wanneer je denkt aan een dagje Volendam, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een bezichtiging van de unieke havens, een boottocht naar Marken of over het IJsselmeer, gezellige terrasjes aan het water, een foto in authentieke Volendamse klederdracht en verse visgerechten. Volendam Events heeft dit alles te bieden, maar vult een dagje Volendam aan met originele variaties en wendingen. Vanaf 8 personen organiseren wij een onvergetelijk bedrijfsfeest, familiefeest, vriendenfeest, vrijgezellenfeest of andere aangelegenheid. In de vorm van één activiteit of een totaal arrangement.

 

Dagje Volendam: De mogelijkheden van Volendam Events

Dit zijn voorbeelden van activiteiten die wij – al dan niet in arrangementsvorm – aanbieden tijdens een dagje Volendam:

Zo toveren wij een dagje Volendam om tot een heus avontuur.

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een dagje Volendam? Neem dan contact op met Volendam Events voor de mogelijkheden. Bel vrijblijvend via 0299-323217 of vul het contactformulier in.

 

Bekijk ook onze andere mogelijkheden: