Puzzeltocht Het Geheim van Volendam en Palingsound Popquiz

Combineer een spannende puzzeltocht door Volendam met een gezellige Palingsound Popquiz. Inclusief twee drankjes.

Puzzeltocht Het Geheim van Volendam en Palingsound Popquiz

Dit programma bestaat uit twee onderdelen: Het Geheim van Volendam en een Palingsound Popquiz.

Onderdeel 1: Puzzeltocht Het Geheim van Volendam

Welk team ontrafelt als eerste team het Geheim Van Volendam? Het Geheim Van Volendam is een spannende puzzeltocht en race tegen de klok door Volendam. Tijdens deze puzzeltocht moeten de teams 12 vraagstukken op 12 verschillende locaties aan de Volendam haven oplossen. Wanneer een team 12 antwoorden heeft, meldt het zich weer bij de spelleider. Des te meer vraagstukken goed zijn beantwoord, des te makkelijker is de sleutel naar het geheim van Volendam. In deze spannende finaleronde kan elk team Het Geheim Van Volendam ontdekken. Maar natuurlijk kan maar één team de eerste zijn.

Onderdeel 2: Palingsound Popquiz

Nadat de winnaar van het eerste onderdeel bekend is, maken we de tussenstand bekend. Alle teams zijn nu klaar voor het tweede onderdeel: De Palingsound Popquiz. De grootste hits van The Cats, BZN, Jan Smit en Nick en Simon komen voorbij. Bij elk fragment hoort een vraag. Welk team heeft de meeste kennis van Volendams unieke geluid?

Na het tweede onderdeel zal de jury in beraad gaan en uiteindelijk het winnende team aanwijzen. Dit team ontvangt uit handen van de jury een passende prijs.

Inclusief twee drankjes en prijzen voor het winnende team.