Senso del Suono

Klank is een kosmisch geschenk dat harmonie brengt. Een uitnodiging voor een innerlijke reis. Laat je verrassen door helende klanken!

Senso del Suono

Klank is een kosmisch geschenk dat harmonie brengt. Een uitnodiging voor een innerlijke reis. Laat je verrassen door helende klanken! Comfortabel liggend in een relax stoel, even niets moeten en ervaren hoe de klanken jouw totale wezen beroeren.

Tijdens een sessie worden diverse inheemse instrumenten bespeeld van over de hele wereld. Zoals de sjamanen trommel, klankschalen uit Tibet, Chinese en Birmaanse gong, sansula, rainsticks, windchimes en diverse andere instrumenten.

Klanken komen en gaan en na enige tijd vloeien ze in elkaar over en word je meegevoerd in een oase van klank en trilling. Diepe volle klanken zorgen ervoor dat de persoon minder in 'zijn hoofd zit' en meer met zijn/haar gevoelens in aanraking komt.
Moeheid verdwijnt en een volledige ontspanning treedt op, rust in het lichaam, rust en helderheid in het hoofd. Het is bewezen dat het heilzaam werkt. Inclusief koffie of thee.