Teambuilding Volendam - Ik Hou Van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Dit originele programma bieden wij aan inclusief kaas proeven, klompen schilderen, vier drankjes, hapje haring en een bittergarnituur.

Teambuilding Volendam - Ik Hou Van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Bent u op zoek naar unieke teambuilding in Volendam? Dan is het meest Hollandse teambuildingsprogramma in Volendam precies wat u zoekt: Ik Hou Van Holland Puzzeltocht. In een unieke belevenis testen wij de Holland kennis van de deelnemende teams rondom de Volendammer dijk.

 

Teambuilding Volendam: Het decor

Het hele programma speelt zich af in het meest Hollandse decor van Nederland : Juist Volendam. Volendam heeft een prachtige authentieke haven met traditionele vissersboten, de visafslag en natuurlijk de oude kleine vissershuisjes in het Doolhof. In Volendam beleef je Holland op zijn best.

 

Teambuilding Volendam: Programma

Welk team heeft de meeste Holland-kennis? In een spannende race strijden de teams om de meeste punten in dit puur Hollandse teambuildings-programma. In het spel speuren de deelnemers in teams naar bijzondere locaties in Volendam. Maar dit teambuildingsprogramma zou niet het meest Hollands zijn als de teams niet ook typische Hollandse activiteiten moeten uitvoeren. Op verschillende locaties aan de Volendammer dijk strijden de teams om de meeste punten bij de volgende onderdelen:

 

  • Klompen schilderen
  • Nederlandse taal
  • Kaasproefwedstrijd
  • Hollandse popquiz
  • Holland Kennisquiz

 

Na dit Hollandse avontuur verzamelen alle deelnemers in een gezellig Hollands café. Natuurlijk mogen daar Hollandse muziek, een paar drankjes en paar lekkere Hollandse hapjes niet ontbreken. Als de jury haar werk heeft gedaan is het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij het meest Hollandse team bekend wordt gemaakt. Inclusief: begeleiding activiteiten, vier drankjes, hapje haring, bittergarnituur en een prijs voor het winnende team.