Chocoloade Workshop & Lunch

Combineer een chocolade workshop met een heerlijke lunch.

12:00 - 13:00: Uitgebreide broodmaaltijd inclusief koffie of thee

Jullie gaan heerlijk aan tafel voor een smakelijke broodmaaltijd inclusief koffie of thee.

 

 

13:00 - 15:00: Workshop bonbons maken

Bij aanvang van de workshop geven we onder het genot van een overheerlijke slagroomtruffel een korte uitleg over chocolade. Daarna gaan we vijf bonbonvullingen voorzien van een jasje van chocolade om ze vervolgens mooi te versieren.

Wij gebruiken melk en pure chocolade van Callebout uit België met 54% cacaomassa. De marsepein bonbon vullingen maken we van kwaliteitsmarsepein met bijvoorbeeld noten, gekonfijte sinaasappel of likeur en worden door ons van te voren op ambachtelijke wijze gemaakt.

Ook leren we je hoe je zelf een marsepeinen roos of andere bloem kunt maken om daarmee het deksel van het chocoladehart te decoreren. Het resultaat is zowel oogstrelend als onweerstaanbaar lekker. Heb je het eenmaal in de vingers, kun je ook zelf thuis maken.