Dagje Volendam Marken

Verken Volendam en Marken tijdens onze speciale puzzeltour door Volendam en Marken. Inclusief lunch, foto in Volendams kostuum en diner.

12:00 - 13:00: Lunch aan de dijk

Wij heten jullie van harte welkom in ons gezellige restaurant aan de wereldberoemde Volendamse haven. Graag serveren wij een heerlijk uitgebreide broodmaaltijd inclusief koffie of thee.

 

13:00 - 13:30: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

 

13:30 - 16:00: Puzzeltour Volendam Marken

Deze puzzeltour is een prachtige wandelroute langs de mooiste plekjes van Volendam en het voormalige eiland Marken. Deze route bevat vele leuke wetenswaardigheden over deze twee bijzondere dorpjes aan het IJsselmeer. Deze wandeling is inclusief een boottocht naar Marken en retour naar Volendam. Je kunt ervoor kiezen langer op Marken te blijven. De antwoorden ontvang je bij het diner.

 

16:00 - 17:00: Eigen tijd op de dijk

Tijd om Volendam op eigen gelegenheid te verkennen. Volendam telt veel leuke kroegen, terrassen en winkeltjes, waaronder de winkel van Jan Smit.

 

17:00 - 18:00: Buffettafel aan de dijk

Aan de rand van het IJsselmeer gaan jullie aan tafel voor een uitgebreid diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten in diverse sausjes, patat en gebakken aardappels.