Happen en Stappen in Volendam (met viergangendiner)

Teambuilding aan de Volendammer dijk. Geniet van een viergangendiner op verschillende locaties met een bezichtiging van Volendam Wil je lekker eten, Volendam op een verrassende manier verkennen en veel gezelligheid? Met het arrangement Happen en Stappen heb alles in een. Je nuttigt een 4-gangenmenu op vier uitstekende locaties in Volendam. Na elke gang verken je met een gids een stukje Volendam om vervolgens weer heerlijk aan tafel te gaan voor het volgende gerecht. De uitstekende restaurants, de haven en het schilderachtige Doolhof zal je niet snel vergeten. Tijdens dit arrangement wordt u begeleid door een gezellige en kundige gids.

18.00 - 18:30: Happen en Stappen - Amuse

Onze gids in traditioneel kostuum heet jullie van harte welkom in een gezellig café of restaurant aan de Volendamse dijk. Voor elke deelnemer serveren wij een drankje met een amuse.

 

18:30 - 19:00: Happen en Stappen - Rondleiding 1

Hierna neemt onze gids jullie mee voor een rondwandeling door Volendam. Hij laat jullie de mooiste plekjes van Volendam zien, waaronder de haven, de visafslag en de schilderachtige huisjes in het Doolhof.

 

19:00 - 19:45: Happen en Stappen - Voorgerecht

Na de eerste rondleiding door Volendam gaan jullie aan tafel voor een heerlijk voorgerecht. Dit gerecht bestaat uit een keuze uit twee soorten soep met stokbrood en kruidenboter.

 

19:45 - 20:15: Happen en Stappen - Rondleiding 2

Na de rondleiding vervolgt de gids zijn route door mooi Volendam. Onze gids zal jullie kunnen boeien met verhalen uit het heden en verleden.

 

20:15 - 21:15: Happen en Stappen - Hoofdgerecht

Nu is het tijd voor een smakelijk hoofdgerecht. De keuze bestaat uit een keuze uit een vlees / vis of vegetarisch gerecht. Ook serveren wij twee drankjes bij het eten.

 

21:15 - 21:30: Happen en Stappen Rondleiding 3

Na het hoofdgerecht neemt onze gids jullie meer voor een laatste stukje rondleiding door Mooi Volendam.

 

21:30 - 22:00: Happen en Stappen - Dessert

In het laatste restaurant serveren wij een heerlijk dessert met koffie of thee.